Home - Privacybeleid

Privacybeleid

De ce noi – Politica de confidențialitate

Verantwoordelijke WELLPCB:

1. Er zijn geen protejm utilizatorii, astfel încât informațiile pe care le păstrăm să fie accesate falsificate sau dezvăluite fără autorizare.
2. Nu vindeți niciodată date Genereer de utilizatori furnizate de utilizator pentru câștig financiar sau avantaj competitiv.
3. Asigurarea transparenței utilizatorilor noștri cu privire la ce date colectăm și ce facem cu acestea, inclusief accesul terților la datele utilizatorilor și n ce scop.
4. Informarea utilizatorilor dacă informațiile lor sunt compromis, fie prin eșecul protejării datelor, fie prin ordinul de predare a datelor către o autoritate legală, în măsura n care suntem în măsură legală pe.
Datelor către o autoritate legală, n măsura n care suntem în măsură legală pe. />Primim informații pentru a oferi un serviciu mai bun tuturor utilizatorilor, inclusiv unele informații necesare deduse (cum ar fi limba pe care o utilizați) și unele dintre dateele mai complex (cum ar fi locația dvs., numel. de e-mail)
Bestaat in twee verschillende modaliteiten in de vorm van colecta informațiile:
Dacă v un înregistrai un cont la WELLPCB.com, vom avea access la adresa dvs. de e-mail voor informatie over contact suplimentare pe care alegeți să ni le furnizați. Dacă plasați o comandă, păstrăm o evidență a conținutului legii, an informațiilor despre adresa de livrare și de facturare și a oricărei comunicări pe care le-ați putea avea cu agențnz noșri de vrare Zoek navigai op WELLPCB.com, voor autentificare, tim pentru of perioadă limitată the timp că un utilizator de la adresa dvs. IP een vizitat pagini de pe site.
Colectăm date despre ce produse și conținut navigați pentru a vă oferi o valoare mai bună prin e-mail personalizat și pentru a vedea ce produse / conținut vă sunt cele mai utile. Orice informație asociată contului dvs. va fi tratată ca informații personale.
Trimiterea de e-mailuri către utilizatori
Trimitem e-mail utilizatorilor atunci când comenzile sunt plasate, versnellen sau gata de preluare local pre. Este posibil să fim în contact și atunci când o sollicitare necesită plata înainte de expediere sau dacă alte probleme ne împiedică sî ndeplinim o comandă.
Vom notifica utilizatorii dacăden crededen credem . De exemplu, dacă descoperim un cont al unui client, informațiile de conectare ale utilizatorilor au fost expuse n altă parte pe web sau dacă suntem obligați să dezvăluim informații forțelor de ordine. U kunt een verzoek indienen om op de website te komen en een promotie te maken voor een jaarlijks aspect van de site-ului, produselor sau serviciilor noastre.
Despre jurnalul site-ului web
Pentru a înțelege WELLB-traficul c.com.com i pentru a diagnostica probleme tehnice, înregistrm sollicitări web individuale. Aceste jurnale includ ora solicit adresrii, adrese IP diferite, referent i șiruri de agent de utilizator. Este posibil să păstrăm aceste jurnale până la 60 de zile, deși informațiile de identificare individuală vor fi ascunse după o săptămână.
Pentru a preveni frauda și a detecta comportamentul rău in u in fi ascunse după o săptămână. unui cont de client i plasarea unei comenzi. Aceste informații sunt șterse automat după cel multi 60 de zile.
Cu excepția cazului de trafic rău intenționat, nu vom partaja jurnalului cu nicio ternic parte, cu excepția cazului în care sunt obligați prin proăcest, nu vom partaja jurnalului cu nicio ternic parte, cu excepția cazului în care sunt obligați prin proăces br />Cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru of varietate de scopuri, cum ar fi înregistrarea preferințelor SafeSearch, care vă arată anunțuri mai relevante, numărarea numărului de vizitatori pe o pagină, vă ajută s registra v vă protejați dateele.
Meubilair de pli
Pl>ile pentru cumpărarea PCB-urilor de la WELLPCB.com sunt verwerking prin Pay Pal. Meer informatie over Pay Pal op WELLPCB.com, een gebruiker van het e-mailadres van Pay Pal. Gebruik de apoi direcionat către paypal.com pentru a-și finaliza plata, după care va fi redirecționat către wellpcb.com pentru a finaliza comanda. Meer informatie over het betalen van betalingsgegevens, creditcardgegevens, inclusief aantal titels, creditcardgegevens, gegevensvervaldatum, CVV en een volledig adres van de facturering zont de betalingstermijn af met de API-verwerkingsprocessen.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Meer informatie over de toekomst van de Pay Pal. Fiecare tanzacție este înregistrată păstrând suma tanzacției, numele clientului, adresele și numerele de telefon. Nu, orice date despre cardul de credit sunt stocate în orice moment pe serverele WELLPCB.
Dacă aveți întrebări sau